Jul på Hertugslottet

 

Inspiration til gaver, forkælelse og skønne oplevelser

Augustenborg Erhvervsforening

Er alle julemarkedsdage på pladsen med tombola med mange flotte præmier, gløgg og kakao.

Augustenborg-Bro Frivillige Brandværn

Er som altid på pletten med højt humør, de lækreste ringriderpølser og en snak om brandsikkerhed og livet som frivillig brandmand.

Augustenborgspejderne

… er igen i år at finde på julemarkedet.
 
Vi er på markedet med flere tilbud, og har selvfølgelig bålet som alle kan varme sig ved.
 
Til den søde tand sælger vi æblechips, bålpandekager, vafler, og varm kakao, mens vi også tilbyder pyntegrønt, og vores spejder julekalender, hvor man kan skrabe sig til en masse gode præmier.
På julemarkedet med lækre specialøl.

Er på julemarkedet med forskellig beklædning, huer i uld, bælter, strikkede vanter, sjaler og tørklæder.

På øen Als

– er vi kendte for vores sprog og vendinger. Vi er også kendte for vores helt unikke fællesskab og sammenhold.
For at være med til at repræsentere denne smukke ø-kultur, er vi fem venner, der er gået sammen om at lave et destilleri.

Vores første produkt er en gin, som vi kalder “Kalas”. Smagen af Kalas er præget af enebær med noter af citrusfrugt, kardemomme og kamille. Navnet “Kalas” er oprindeligt et gammelt dansk ord der betyder “stor og overdådig fest” eller “stor mængde af noget godt”.

Egon Dele er igen i år på slotspladsen med salg af juletræer, gran og fugleneg.

Deltager med suppe, glögg og æbleskiver.

Deltager med salg af flotte huse i valnød, elm og taks.

Deltager med juleting og blomster.

Helle deltager med kranse til brug både inde og ude.

Kunst Punkt er en forening hvis formål er, at vise og formidle kunst. Det sker på adressen: Storegade 14 i det tidligere posthus.

Siden starten  2010 har utallige grupper af kreative børn, skoleklasser og unge udstillet i  “Ungegalleriet”. I husets øvrige to etager har glade amatører såvel som anerkendte kunstnere fra nær og fjern  fyldt huset med kunst, kunsthåndværk og husflid. Det til glæde for byens borgere og turister idet vi årligt har næsten tre gange så mange gæster, som der er indbyggere i kommunen.

I juleboden vises og sælges” originaler”. Her er unikaværker udført af lokale kunstudøvere, så som: porcelæn, Art Monnie, maleri, keramik, tryk, akvarel og meget mere.

Nisse Anne Grethe Nielsen vil være på pladsen alle dage og husk:

Søndag kl. 14-15 sælges amerikansk lotteri.

Hovedgevinsten er et værk udført af medstifter Gurli Vad Andersen, død 2012.
2. præmien er vin, og 3. præmien er kreativt julepynt.

For Nissen er en KUNSTig mand
mange KUNSTer nissen kan

Lissi Jacobsen er på julemarkedet med sine magnetsmykker.

Lotte og René er igen i år at finde på julemarkedet med de skønneste træskærerprodukter.

Deler i år julehytte med Hertugbyens Bevaringsforening.

På julemarkedet kan du oprette dig som passiv medlem af MIF for år 2019 – det koster kun 100 kr., og du støtter dermed byens lokale idrætsforening. Inden julemarkedet lukker trækker vi lod om en præmie blandt de nye medlemmer.

Rimexa fra Bornholm

… er igen i år at finde på julemarkedet med mange spændende lækkerier fra solskinsøen i Østersøen.

Hos os har du mulighed for at købe de lækreste bolsjer og mest traditionsrige drikkevarer fra Bornholm, der alle er at finde på de fleste juleborde og gavekurve, samt få en snak med en bornholmer over en lille smagsprøve eller to.

Vores slogan er “kvalitet fra Bornholm”, og vi har mange spændende oplevelser med i kufferten, der matcher dette rigtig godt, så kig forbi vores bod, hvor både små og store er meget velkomne.

Sara Hellgren står parat med salg af Aloe Vera-produkter.

Er med på julemarkedet med et økologisk tema.

Er med på julemarkedet med julepynt og julegaveidéer.

VI ELSKER TE!

At nyde en kop te kan være meget mere end bare at få stillet tørsten. Roen der sænker sig i kroppen samtidig med at man kan nyde den dejlige smag af en varm kop te på tungen kan få vendt enhver dag til den bedst dag. Og det lever vi for!

Vinvision præsenterer vine fra Frankrig, og vi sørger for smagsprøver til alle. Til denne lejlighed har vi udvalgt fem vine fra vores sortiment, som alle kunne passe godt til årstidens frokoster og middage.

Rødvine må, på denne tid af året, gerne have en vis tyngde og ligeledes er der en god grund til at finde en hvidvin, som kan matche maden og de røde vine, i karakter og styrke.

Derudover er der også en FÆNOMENAL dessertvin (hvis vi selv skal sige det…) og noget mousserende, så skulle alle også være dækket ind helt frem til nytårsaften.

Velbekomme!

Share This